Pages

dilluns, 29 d’agost del 2011

5ena Dosi Manresa

Dissabte i diumenge es va celebrar aquest open popular que aquest any arribava a la seva cinquena edició. Organitzat per Can Romu i amb el suport, entre d'altres, dels amics de Vèrtic Manresa, va poder ser possible un any més aquest magnífic event esportiu per apretar a muerte! Segur que se'n faran moltes més edicions!!!

Aquest any hi havia la novetat de fer-se a l'aire lliure, així es va posar l'estructura oficial de copes catalanes,etc juntament amb un petit rocòdrom pels nens ( Tot i que alguns ja tibaven de valent al plafó gran eh!). L'únic millorable va ser la temperatura jejeje, però a 27 i 28 d'Agost no es pot demanar més...

Un parell de vistes de l'estructura


Els dos dies hi havia 14 blocs puntuables, els de diumenge diferents que els de dissabte, i així cadascú anava fent al ritme que li anava bé, amb problemes fàcils i d'altres on s'havia d'apretar, i molt, i és que els equipadors made in Can Romu s'ho van ben currar!

L'organització va ser la següent: El dissabte, de 10 a 20h aprox. es podien anar fent blocs, a partir d'aquí reposar una miqueta i a les 21h compe de lances, on no vaig poder assistir... El diumenge de 10 a 18h anar fent més blocs, llavors un molt bon sorteig de material i finalment una "exhibició" per part de tots els motivats que volíem fer una miqueta de pila...

I bé, dissabte al vespre ja estava rebentadíssim, però clar diumenge no em podia pas quedar a casa... així que allà vaig dirigir-me, molts fanàtics apretant i animant i bon ambient. La pell va patir bastant, al final em van quedar 3 blocs per fer però ja no podia més... I després de descansar una mica a fer resis... Ens van muntar una via que travessava per bona part de l'estructura, amb molt canto i  un bloc final creació de l'Uri Maraver molt fanàtic  i Hardíssim. Després d'un empat amb el bou d'en Gerard, al segon pegue aconsegueixo arribar una miqueta més amunt... i així ser el més ingràvid d'aquesta 5ena dosi, juntament amb la Maria, i és que tela com pugen els "peques" últimament eh, vaia màquines!!!

Amb diploma i tot :-)
Queden pendents més i millors fotos, quan les tingui les penjo!!!

Ara a reposar una miqueta, ens veiem! Moltes gràcies a tots els que han fet possible aquesta 5ena dosi!!!

8 comentaris:

marc giol ha dit...

Felicitats!!! ara a seguir apretant a muerte i a arribar a punt per sant cugat!!

Lluis Salo ha dit...

merci bou, doncs si tot i que sant cugat pinta diferent diria eh jajaja

va ens veiem peraki bou

Roger ha dit...

ets un makina!!! a seguir axi krak! aviam si un dia anem a escalar junts! ;)

Lluis Salo ha dit...

jaja de màquina res ome però fanàtic si i a muerte!!! jejee

moltes gràcies, i sí queda pendent anar a roca ehhhhh

va mestre ens veiem ;)

Lola ha dit...

Felicitats Lluis des de l'altre mitad del mon, on tambe ens arriben els teus exits!! Ja s'acaben aquestes vacances estupendes i en sencanta saber que tu has passat uns dies fantastics i has tingut aquest colofon. Un peto de tots!!

Lluis Salo ha dit...

Gràcies i igualment, records a tots :)

Marieta ha dit...

uooo, enhorabona ingràvid!!!!

Lluis Salo ha dit...

Merci Marieta, ens veiem per Sant Cugat!