Pages

dilluns, 6 de desembre del 2010

Fred i aigua

Ja he tornat de la sortideta que teniem preparada pel pont, al final ens hem hagut de conformar amb el que el temps ens ha deixat fer, i és que per aquestes dates és el que hi ha: O fa fred, o plou, i costa trobar el "feeling" per escalar.

El plan era passar els tres dies a Rodellar, ja sé que no és època, però què voleu que us digui, hi havia motivació i el fet de no haver-hi estat mai va fer que no pensés en res més i confiés en la sort, que aquest cop i pel que fa a la climatologia, no va acompanyar. El viatge va ser possible gràcies al pare d'en Pol Roca, s'ofereix a acompanyar-nos amb l'autocaravana, perfecte. Vénen ells dos, doncs, el pesat d'en Carlos ( és conya bou) i el que escriu.

Arribem a Rodellar i fa sol, perfecte, tot comença bé, llàstima que just baixar del vehicle ens adonem que fa fred, molt fred, i per acompanyar la tonada una brisa que et deixa glaçat. Pillem plomes i anoraks i anem a buscar algun sector al sol. Bastantes vies molles, i la majoria de sectors a l'ombra. Aconseguim fer alguna via, joder com costa escalfar,  i a partir de les 4 de la tarda emigrem al bar cames ajudeu-me, amb les mans de cartró, sense haver fet res interessant .



Com que la previsió era pluja pel diumenge i dilluns, decidim anar a Rocópolis, com a mínim podrem entrenar. El diumenge passem el dia a la ciutat rocòdrom, impressionant, vaia un rocòdrom. Allà fem blocs i llavors anem a rodar, fem unes 15 vies cada un ( Pol, tu en vas fer 20, I know jaja), (graus 6a, 6a+, 6b, 6b+, 6c, 6c+, 7a, 7a+, 7b+ ). Encara no tinc les fotos, ja les penjaré.

Finalment, i estant prop d'Etxauri, hem decidit provar sort avui aveure si podíem escalar en roca, hem visitat l'escola navarresa, que és molt guapa, però no hem pogut escalar gens, estava completament xopa, a més de que ha estat plovent tot el matí.

Això és tot, no hem pogut fer gran cosa però no passa res, ara a entrenar i ja vindrà la roca... 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

on queda aquest poble? tot be? t'estic apoiant el bloc!

Lluis Salo ha dit...

bebe, keda a la sierra de guara, arago, i tot perfekte, kuan vulguis na a fe la granota digau

Anònim ha dit...

al igual vau anar fins aragó? cal anar tan lluny, aquí també hi ha parets! ieeeee

Ferran Guerrero ha dit...

Molt be aquesta kilometrada, motivació que no falti, nosaltres per aquí esquivant la pluja i encara queden dos dies.

Cuida't bow

Lluis Salo ha dit...

merci bou, jausaps, a seguir motivats!

Esquimal ha dit...

Molt interessant el teu blog, així com els teus comentaris, per a mi es un plaer portar-vos a kilometrejar per les espanyes.
Adeu, demà toca rematar projectes a Calders. PapaPol

Lluis Salo ha dit...

merci jordi, ens veiem el dissabte