Pages

dimecres, 8 de desembre del 2010

Collsuspina + fotos

Avui he anat a Collsuspina amb els habituals, Carlos i Pol Roca. No hi havia estat mai i la veritat és que m'ha agradat molt. Les vies molt bloqueres, 3 - 4 xapes en general. Penso que  pel cap és molt més fàcil  que no pas aquelles vies de 40 metres que no s'acaben mai.

Tot i que la majoria de vies estaven molles, encara hem pogut escalar una mica. Primer em poso a Torticolis 6b/+, que té un xapatge inhumano d'empotrar 3 dits. És el típic 6b/9a que en comptes de servir per escalfar et tira la moral pels terres i et fa adonar que no saps escalar. Llavors he fet un intent a  La pastissera 7a, a la segona xapa ja he vist que no sortiria doncs estava molla i tampoc és que anem sobrats. Finalment, m'he posat a Les de vuitè grau tiren més 7b/b+. Ha sortit al 4t, i trinxadet de la sessió de  Campus d'ahir ( no vaig apretar prou?). En Pol per la seva banda està provant un project personal, 7c+. En Carlos avui tranquilet, que dema es vol rebentar al plafó, bé bou.

I com que lo prometido es deuda, adjunto unes quantes fotos de Rocópolis, l'únic dia del pont que vam poder escalar amb intensitat.