Pages

diumenge, 11 de setembre del 2011

Visita fugaç a Margalef

El divendres vam anar a Margalef, un dels llocs que més bons records em porta en quant a escalada, i que aquest estiu per una cosa o per l'altra encara no havíem pogut visitar. Baixo amb en Carlos i allà ens trobem amb en Pol i en Chaiya que ja hi eren des d'ahir. Els recullo a la zona de càmping, apalancats a més no poder, i cap a Tenebres aveure si passa ventet perquè fa una miiiiiqueta de calor.

Allà comencem amb molta calma, escalfant una miqueta als 6cs que hi han, que per cert m'agraden molt. Al cap d'un rato arriba entre d'altres fanàtics, en Magí, tot motivació, que està treballant en una zona nova... ja hi han ganes de veure els viotes que sortiran jejeje, i que tot i estar fos després del tute de festa major + equipar encara li queden ganes per provar la Sátiva Patática 8a... 

En Chaiya al 7c de l'esquerra de la placa


Nosaltres dinem una miqueta, i posteriorment pateixo en 7b plaquero que ràpidament desisteixo d'intentar, forats romos i massa equilibri, de mentres en Pol i en Chayia proven un 7c on l'últim cau a dalt de  tot al flash, i seguidament amb en Pol cap a la Chupa Sangre 7c, diria que es diu així, una via molt guapa a la placa, curta i de remades finetes sobre canto petit. En Pol la fa al segon, jo l'hauria pogut fer al 3r però caic havent fet ja el difícil per culpa de no haver-me mirat bé peus i tots els forats que hi havien a la via. A més, em faig mal al dit de "toma butifarra" doncs no ha aguantat bé el pes en el pas de mono. Vaia porqueria de tendons, aveure si comencen a enfortir-se d'una vegada... per sort meva, però, diria que no serà massa greu i en pocs dies tornaré a poder escalar amb normalitat.

En Chaiya per la seva banda després de fer-nos unes fotos canyeres que ja penjaré quan tingui, li dona un tiento a una de les 400-i-algo del sostre (8c), al acabar a pillar en Carlos a La corva de la felicitat 7c. Sembla que encara falta una miqueta de pila per ell, però tot arriba, i abans de marxar el d'Alcover també la prova, cau a dalt de tot, això si, no sense fer una demostració de força i bagatge gestual al abast de pocs...

I finalment anem a finalitzar el dia al Laboratori... i per què? home, perquè en mr. Tendons ( Pol Roca) encara té ganes d'encadenar méeeeeeees jejejeje, així realitza Tsunami 7c a vista i seguidament Voladerum 7c.

Ens despedim i apa, fins a la pròxima BOUS!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La tsunami no es a vista, que ja l'havia feta, i la Voladerum tambe.
Cal ser mes acurats amb les piades; i la Cuenta Atras es far sense pillar la cdena, de fet com totes les vias.
J.M.

Lluis Salo ha dit...

He publicat el comentari perquè així et puc contestar:

1- Les havia fetes? quan? que estaves per allà

2- La cuenta atrás la van obrir pillant el cordino, és la particularitat que té. Si ara hi ha gent que la feu sense pillar-lo, millor per vosaltres :)