Pages

dissabte, 24 de setembre del 2011

Relax a Ogassa

Avui, entre altres coses per  la petada que portàvem a sobre, hem decidit amb en Carlos anar a conèixer aquest lloc del Ripollès on encara no havíem estat, aprofitant que hi havia moltes vies fàcils per rodar còmodament i que semblava que el matí aguantaria sense ploure.

Vista del sector (a dalt) travessant la cantera
Hem sortit no molt tard de la plana, tot núvol, i en uns 50min. ens hem plantat al característic pàrquing amb l'arbre al mig, situat passat Ogassa i trencant a la dreta al trencant on cap a l'esquerra et dirigeixes a St. Martí d'Ogassa. A quarts de 10 ja estàvem escalfant, que ha estat l'únic que hem pogut fer doncs a les 11 ja plovia... allà hem realitzat la Churrimangui i Per sika akàs, les dues ressenyades de 6a, però la primera clarament més suau. Posteriorment i ja plovent hem fet King Kong 6b i a recollir i sortir ràpid, al final hem aconseguit arribar al cotxe no gaire molls que ja és molt, i hem acabat al matí al plafó per petar-nos una mica.

Part de l'esquerra de la paret

A la primera via 
Bé la veritat és que ara feia molts dies que la pluja no ens emprenyava, així que és el que toca suposo... espero que al Desploma't no hagi plogut!