Pages

diumenge, 18 de setembre del 2011

Copa Catalana Dificultat '11: Sant Cugat del Vallès

Ahir dissabte 17 de Setembre es va dur a terme l'última competició del circuit català d'escalada de dificultat, que tancava la temporada 2011. Allà anem des de la Plana amb en Marc, en Pol i en Carlos, i al migdia ens plantem davant el rocòdrom Josep Barberà, situat a la plaça de la Vil·la de Sant Cugat.

Després de saludar i tornar a veure a tots els i les màquines que havien vingut, i fer les inscripcions i tot el percal administratiu ( tampoc era gaire) ens dirigim els participants d'absolutes, veterans i sub-18's a la zona d'aïllament, amb un plafó millor que de costum per escalfar, tot i que la calor que feia era considerable.

Gil Redorta


A mi em va tocar sortir en 2a posició a les classificatòries, una via de resistència bastant contínua amb un final d'apretar en presa petita i un bloqueig final al canto de xapar la reunió. En Fèlix va flashejar la d'absoluta masculina i en José Enrique Agustí la de les altres categories. Vaig anar bé fins a la part superior, on començava realment la via, i en un pas dinàmic a pillar un romo no vaig mantenir bé l'equilibri i cap avall. La veritat és que no vaig caure gaire inflat, així que hagués pogut fer més, i això es va notar en el resultat, essent l'últim d'aquesta ronda semifinal i quedant-me fora de la final. En Marc, per la seva banda, li va faltar poc per aconseguir passar però no hi va haver sort tampoc, mentre que els altres passaven.

La Marieta a la via de la final


Les finals es van fer esperar més del compte, però va valer la pena perquè hi va haver espectacle, i del bo. La Marieta va quedar campiona d'absoluta femenina, i segona posició per la Yoli. A sub-18 femenina va endur-se la primera posició la Paula Alsina i a masculina en Pau Jover i en Bernat Escorihuela van quedar empatats a dalt de tot del podi al fer top en les dues vies. Pel que fa a absoluta masculina,  Victor Esteller era l'únic a encadenar la via de la final, guanyant amb autoritat, per davant d'en Roberto? i Diego Marsella.

Pol Palau - via de la final
I bé, després de veure els podis, un sorteig de material i d'atipar-nos amb un bon pastís per celebrar l'aniversari d'en Chaiya ( gràcies ;), marxem cap a Vic a acabar la jornada amb una mica de festa que era l'últim dia de música viva, això si, pensant ja en els entrenaments a veure si em poso una mica fort de cara a l'any que ve jeje

Salut!