Pages

dissabte, 14 de juliol del 2012

Desig de bruixa

Eren quarts de nou del matí quan pujàvem cap a Gombrèn per anar al Castell de les Dames amb en Carlos, quan hi ha hagut un petit inconvenient...
- Lluís: Ho portes tot bou?
- Carlos: Si si
- Ok. Veus que bé, avui tindrem bona temperatura i potser bon tacte, a veure si anem a rodar a vista.
- Ja veus...ESPERA!!! els peus de gat!
- Què vols dir?
- M'he deixat els putos gats a casa bou, ahir els vaig treure de la motxilla i bla, bla bla
- ...
- ( Insults i renecs varis)
- Joder
- (Més insults i més renecs)
- Bueno, haurem d'anar al plafó.

El cotxe derrapa, gir de 180º i gas cap a desfer el camí...


Tot i així, al final hem decidit anar a Sorralta, la petita zona de Roda de Ter on vaig fer les meves primeres escalades. Cap dels dos estava gaire convençut d'anar al plafó amb el tute que portàvem aquesta setmana i clar, amb els tendons tal com estan, ara salta un ara l'altre la qüestió és no parar. L'objectiu doncs, era fer Desig de Bruixa, equipada per Miquel Saborit. 7c o 7c+ al gust de cadascú, una via que ja al cap de poc d'escalar havia provat, en varis dies diferents... llavors no la podia fer, però bueno ja estava content en passar-me mitja hora penjat per allà anar provant... recordo per exemple un dia amb en mr.Reglets, en Gil i l'Spud amb una corda on ja no hi havia ànima gairebé... em fa por només de pensar-ho ara.

Setembre 2009 a Sorralta
Bueno el cas és que avui hem anat ràpid, la he montat per escalfar i li he donat un pegue caient al pas de les pinces a la regle quan anava sobrat, per allò de no creure-t'ho, i al següent pegue (aquest cop escalant fatal doncs sabia que la havia de fer) ja directe fins a la cadena. En Carlos per la seva banda la ha fet al Second GO doncs no l'havia probat mai. Estupendo!!!

Després hem provat Oráculo 7b? a bloc totalment, dura i per mi el grau aquí és igual, la via té 6 passos: hi ha lance al principi, bidits, regles i equilibri. He caigut dos cops a dalt de tot anant a buscar un tridit que no es veu, que si l'hagues pillat la via anava a la llibreta, però serà un altre dia. En qualsevol cas encara prou content de com ha anat,  doncs aquests dies vaig bastant cansat entrenant dur, que fa falta.

I bé, per acabar un parell de vídeos, el primer de l'Edu Marin fet per Namussfilms, crec que molt bona grabació i edició i de l'escalador no fa falta dir gaire res, un dels millors. L'altre del CWIF 2012, que ja feia temps que l'esperava. Apa bous! A tope eh!!!


Edu Marin Pengim Penjam 8c(V.14a) OnSight from namussfilms on Vimeo.



The Climbing Works International Festival 2012 from Outcrop Films on Vimeo.

2 comentaris:

TRanki ha dit...

Ei bow, es pot escalar a sorralta??? Creia que estava tancat!!!!! Aquesta via que dius la vaig fer quan el nano va neixer, amb toprope pero no l vaig encadenar de.primer...i em va semblar bonissima...m agradaria torna.hi!!!!!

Lluis Salo ha dit...

Ei TRanki!

Tot bé? Espero que ja tinguis el dit millor bow.

Pel que fa a Sorralta, jo crec que és un tema una mica complicat. A les parets hi ha signes de prohibit escalar per desprendiments, però hi ha llocs com el mur vertical de l'esquerra, la zona d'adherència o la placa on hi ha desig de bruixa, motor a fons,etc que sincerament, crec que no es pot pas desprendre/caure res. El lloc perillós es troba entre la via "Occident" i la "Jordi o Meritxell", aquestes dues excloses, i ja es veuen blocs grans a terra, per aquí no he vist escalar ningú últimament.

Oficialment suposo que no s'hauria d'escalar, però és un lloc agradable i com saps de molt fàcil accés, amb vies per a tothom i que va molt bé per les tardes d'estiu, especialment per la gent de la comarca, que hi segueix anant igualment. Així doncs, cadascú decideix... suposo que mentre no hi hagi cap incident no s'hi farà res més.