Pages

dissabte, 18 de febrer del 2012

Els (durs) camps... estrenant material!

Aquest dissabte amb en Pol hem anat a conèixer el sector "Els Camps", situat a prop de Montgrony. De fet ell ja hi havia estat en alguna ocasió, però per la meva banda era la primera visita i tenia ganes de saber com era el sector.

Els camps, on hem escalfat
Avui també tenia un altre al·licient, doncs després de que Tenaya ja ens proporcionés peus de gat fa unes setmanes (review en uns dies), aquesta setmana començava a arribar part del material d'Edelrid-Vaude per aquest any. La veritat és que les marques que col·laboren amb el projecte d'equip dels bous ens fan més fàcil el poder seguir escalant i gaudint-ne, i és una gran satisfacció poder utilitzar tots aquests productes . Avui he pogut estrenar una corda (la Eagle 9.8mm), a part de la roba,etc de la qual ja us passaré la valoració quan l'hagi fet servir més, de moment us puc dir que una delícia, molt suau, passa bé, no pesa i la sensació de seguretat és molt bona. Així qualsevol encadena eh! Bé, tot i així avui ha estat més aviat un dia de rodar doncs estava bastant cansat.

;-)
Per escalfar hem fet la  Raoni 6b, una via agradable d'escalar i amb bones vistes, en roca amb molt bona adherència, i he continuat a vista amb Buffalo Bill 7a+ , però aquí ja m'he petat més aviat, la veritat és que he arribat apurat apurat a la R, però bueno, almenys no he caigut. Dureta pel grau diria. I seguidament tot i que amb la calma ja no teníem gaire temps, en Pol li ha donat un pegue a la Rita del Belvedere 8a, bastant heavy, i jo he fet un intent a la Fuga dels Bous 7c, que he trobat molt dura. He tret tots els passos tot i que el bloc de la 3era xapa l'he hagut de provar 3 o 4 cops, però encara quedava molta via, has de seguir aguantat de laterals en passos llarguets per arribar a una sortida d'un sostret on hi ha un pas d'uns plans. D'aquí t'aixeques i tens un molt bon repòs on et recuperes completament, però encara et queden uns metres més de placa tècnica, on he vist que em falta molt rodatge en aquest tipus d'escalada. És curiós però ara tinc ganes de tornar a provar-la, ja veurem quan serà però, masses vies i massa poc temps, necessito dies amb més hores, setmanes amb més dies... no ho venen a algun lloc això? jeje


I res més, ben contents cap a casa, el colze cada cop una mica millor i ara ja escalant i entrenant amb normalitat, a veure si dura!