Pages

divendres, 9 de desembre del 2011

Margalef "en el dia" i Collsuspina

Aquest dimecres posàvem direcció Margalef amb en Carlos en Marc i en Pol. Prometia ser intens doncs havíem de tornar al vespre (exceptuant en Pol, que en teoria s'ho havia de prendre amb calma doncs tenia més dies) alguns per estudiar i d'altres per currar. La intenció era passar-nos el dia al Laboratori, secor fanàtic per excel·lència de l'escola del Priorat amb vies rabioses i de passos potents en fort desplom. 

Un cop arribats i després d'escalfar, li dóno un intent a la Sarau Nocturn 8a, veig que no la podré fer en un dia, els passos, molt exigents en quant a dits i amb peus precaris  els puc fer, però els xapatges són bastant infern i em falten dits i força en general per encadenar ràpid la via, doncs l'hauria de matitzar bastant. Així que decideixo canviar d'objectiu i intentar fer dos dels 7c's que hi ha per allà: La Tsunami i la Voladerum. Mentrestant, en Pol tasta la Zona 30 8b i la veu bé, així que ja té project, i sembla que no li durarà gaire.

Amb en Marc i en Carlos ens posem doncs amb la via en qüestió, en aquesta em va molt bé i encadeno ràpid al 2n  (un dia a l'estiu havia fet fins a la 3ra xapa), tot i que arribo una mica més petat del que pensava a la R. El següent a tatxar és la màquina de st. Quirze que s'emporta la Zona 30 amb només 4 pegues en poca estona, i perquè al 3r li marxa un peu quan ja estava... facilitat insultant i força inhumana... què deu menjar aquest nano a casa seva? estic per anar-hi a sopar algun dia aveure què hi ha, vés a saber... Felicitats Pol, a seguir!

Després de dinar monto la Voladerum, i no li veig massa problema, provo un parell de cops el pas de l'entrada a pillar l'invertit i acte seguit li dóno un pegue, en aquest caic a 2 passos de la R amb els colzes mirant a Cuenca doncs em faltava control·lar els peus a la secció superior. En el tercer vaig molt bé de forces, tant que vull anar relaxat i el braç s'oblida de manxar en un bloqueig a la meitat de la via i cap avall. Quedo penjat de la corda i em sento bastant inútil, d'això se'n diu malgastar un pegue, però no passa res, encara hi ha llum... mentrestant en Marc aconsegueix fer-se amb la Tsunami tot i dir que estava molt cansat, i el mateix en Carlos una estona més tard, felicitats als dos. Ja quan és mig fosc torno a la Voladerum i com que sembla que m'agradi, sant-tornem-hi a caure a la meitat de la via, massa pressa aquest cop i suposo que ja m'havia petat també, la veritat és que vaig quedar molt decebut amb mi mateix, però bueno, a mirar endavant.

Aquí un vídeo ( per fi en fem algun) de la Tsunami

El dia no dóna per més i marxem, en Pol es queda a rebentar-ho tot i de ben segur que ho farà!

I dijous, fosos, anem una estona al matí a la Visera de Collsuspina, on encara faig molt emportant-me Blackmail 7a+ a vista.



4 comentaris:

Ferran Guerrero ha dit...

Felicitats a tots, vaig parlar amb el Pol per la nit, jajaja quina maquina, va dir-nos que havia fet la Zona 30 i ahir va fer un altre 8b del costat, un que va a la mateixa reunió, molt rapid, despres de provar la Darwin Dixit i un 8c que se li ha ficat entre cella i cella.

Vols sapiguer el que meja, ????????viena amb nosaltres un cap de setmana a fer block, MENJA FANTASMITOS de la matutano, jajajaja, es un crack.

Cuidat i recupera pell que encara queden dos dies

Lola ha dit...

Estupendo video Lluís! Quin goig veure't en directe! Veig per les últimes entrades del bloc que "estas en ratxa"! Un petó molt gran!

Lluis Salo ha dit...

Ferran: gràcies i aveure si en Pol es guarda alguna via per una altra visita a Margalef jeje , i aveure si recuperem bé que com dius encara hi ha un parell de dies per tivar. A muerte!

Lola: tens raó ja tocava fer algun vídeo, aveure si en fem més, i sí últimament m'està anant millor que de costum que ja és molt... records a la family!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.