Pages

diumenge, 20 de febrer del 2011

Rodant

Aquest cap de setmana ha tocat fer metres, el dissabte a Calders provant vies molt fanàtiques i el diumenge més a vista a les Saleretes.

Dissabte al matí passo a buscar en Carlos i en Gil i anem direcció el Bages. El dia que ens espera, assolellat, promet unes bones condicions per escalar. Al cap de poc de posar-nos a escalfar arriben  dos fanàtics més, en Marc i l'Àlex, que ara fa poc es van endur l'Essència del Bages 8b+.

Gil a Delicatessen

Nosaltres escalfem a Dels Xais 6b+, que per cert esta bastant sobada, i posteriorment provem Delicatessen 7c+ ( jo la monto i he de dir que té una secció bastant inhumana a la segona panxa, almenys m'ho sembla). Decideixo que no cal que la provi més, així que ens movem i ens posem amb el Hòbbit 7b+, que té una seqüència de bloc d'apretar amb ganes a baix. L'havia provat feia temps escaquejant-me tota la secció i la segueixo veient dura, però ja té color jaja, en Carlos també li dona un parell de pegues, la té bé el bou!. Per acabar  em poso a Aromes de Calders 7c+, una via d'unes 5 xapes totalment a bloc, molt recomanable. Soluciono tots els passos al primer pegue i al segon caic al principi de la secció difícil, però la veritat és que la veig bastant bé per properes ocasions... així que més projectes que van quedant...

Carlos a el Hòbbit



En Carlos i en Gil acaben el dia a Gravetat Zero 7c/c+, poc a poc van acostant-se a l'encadenament, ja caurà ja..., aquesta via l'encadena el màquina de l'Àlex abans de marxar.

Avui diumenge l'objectiu era fer vies a vista, que feia temps que no hi anavem. Sortim a quarts de 9 del matí dons volem aprofitar-lo, i tot i que a la plana està tot moll i plou, a Gombrèn fa bon temps i a les Saleretes el dia era molt bo, temperatura ideal per escalar.

Part esquerra del mur de les Saleretes

Escalfem al 6c de l'esquerra de tot, es fa bé, i posteriorment ens posem a Tòpsia 7a, molt guapa, jo caic a vista a 1m de la R, en Carlos arriba al flash aproximadament al mateix lloc i un error de visualització el tira, al final la faig al segon pegue. Mentre encadenava aquesta via han arribat en Jordi Tona i en Santi, dos altres amics que es mouen com llangardaixos per aquestes plaques. Els dos la fan sense problemes.

Per acabar provo El papá araña 7b, pujo molt motivat i surt a vista, la veritat és que està graduada poc a l'estil del Ripollès, on normalment estan collats els graus, en aquest cas no era així doncs la via podria estar cotada de 7a+, probablement. No obstant, és el meu primer 7b en aquest estil, així que content!

I ara a estudiar una miqueta ( una mica eh, res exagerat jaja) i a mentalitzar-nos per encarar una setmana més a la facu. Ciauuuu