Pages

dilluns, 14 de febrer del 2011

Icertic 2011 v1:Intro

Com ja us vaig informar, aquest cap de setmana tenia previst assistir a la trobada de gel de Vèrtic , l'Icertic. Així doncs, sortim de BCN city el divendres al matí amb l'equip dels bous i tirem cap a l'event ben carregats, tant de ganes com de "trapaus".


Icertic ens espera... foto: Vèrtic
El destí: La Vall de Boí, concretament nosaltres ens allotjarem a Erill la Vall, on hi ha montat el CB. Com que arribem a una hora prou decent, i després de fer acte de presència pel poble, saludar, etc, anem directament a acabar d'aprofitar la tarda per Cavallers, per tal de blocar una mica i començar a escalfar pel que ens esperarà l'endemà, ja podem veure des del bosc alguna de les cascades de gel per on escalarem.

La zona de bloc de Cavallers es molt guapa, recomanable i tranquila, es troba en ple pirineu i amb una gran densitat de blocs de granit perfecte. Bàsicament ens dediquem a rodar, mentre admirem l'entorn. Per la meva part realitzo uns nou blocs per anar agafant el ritme, cal destacar Direkte,  un lance molt recomanable prop del riu.

blocant a Cavallers
 Al vespre, després de sopar, recollim les inscripcions i fem una mica de tertúlia amb escaladors vinguts de tot Catalunya i de fora, i ens retirem a dormir, preparats per anar a picar gel, fer dry-tooling, festa nocturna a boí amb sorteig de material inclòs...
  
però això i molt més us ho explicaré en breus... així que stay tunned... de moment us deixo amb un parell de fotos per anar obrint boca jejeje, d'aquí poc més teca...

 
geeeeel        foto: Jaume Oliveras

Citro provant les víes de dry-tooling    
foto: Jaume Oliveras

la primera escalada semi dry-tooling
 foto: Jaume Oliveras

foto:Jaume Oliveras

Dissabte al matí, team els bous
foto: Jaume Oliveras

Compe del diumenge, en xaparem alguna? jeje
foto: Jaume Oliveras

1 comentari:

Lola ha dit...

Hola bou!realment això és una intro... estem anssiossos per llegir la resta!!!