Pages

dijous, 3 de febrer del 2011

Prohibició temporal de l'escalada a Sorralta

Segons informa l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, degut a uns despreniments d’uns blocs de roca a la zona d’escalada de la Sorralta (les Masies de Roda, Osona), es prohibeix temporalment l’escalada en aquesta zona.


Els primers despreniments en aquesta zona d’escalada, amb vàries vies equipades, es van produir a principis de desembre de 2010. Llavors, l’Ajuntament de les Masies va demanar l’assessoria tècnica de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

Fets els estudis de rigor, la Diputació recomana la prohibició temporal d’escalar en el talús per l’esmentat perill de despreniments de roca que poden provocar accidents greus als escaladors i persones que es troben a la seva base. A més a més s’efectuarà un estudi de l’estabilitat dels blocs de roca i del talús i posteriorment s'aplicaran els treballs oportuns per solucionar el problema.






Informació facilitada per l'Ajuntament de les Masies de Roda



Notícia extreta de la web de la feec aquí


Només dir que espero que es solucioni el problema doncs aquesta zona ens ha salvat moltes tardes i per mi com tants d'altres escaladors osonencs va representar l'inici de l'escalada, així que veurem com evoluciona...
Cleo 7a, el meu primer setè, quins records, desembre 2009