Pages

dissabte, 26 de juliol de 2014

Entrevista Vèrtic i últims mesos

Després d'un temps sense escriure,  voldria deixar-vos amb el link d'una entrevista recent que em van fer  pel blog de Vèrtic. Una vegada més vull donar les gràcies a la gent de Vèrtic per recolzar-me en aquest camí, ja que des del primer moment han estat al meu costat en tot el que he necessitat. La veritat és que comptar amb gent així és un plaer i esperem que no pari!

Link en català: Entrevista català
Link en castellà: Entrevista castellà

Vilabloc 2013. Foto (c) Pep Puig rafecas
Pel que fa a mí últimament no he escrit res, la veritat és que a finals de Maig vaig tenir un problema al dit que em va deixar sense escalar uns dies, i al voler tornar a arrencar el genoll m'ho va tornar a posar complicat, unes molèsties que havia començat a tenir al Maig i que com sempre van anar a més fins a no poder escalar ja en condicions, i juntament amb el dit que tampoc em deixava apretar vaig decidir parar. El fet és que de moment per una temporada que havia preparat amb tanta il·lusió la suma ja és d'uns quants mesos parat, últimament no estic tenint massa sort en aquest sentit i bé quan veus que no pots tenir continuïtat la motivació i els resulats se'n ressenteixen.

Ara estic treballant per recuperar-me lo abans possible i poder arrancar una altra vegada, però de moment no tinc data així que paciència. Havia planificat la temporada amb la intenció d'estar a tope a partir del setembre però de moment no podrà ser. El que queda és prendre-s'ho amb harmonia i tornar en quant es pugui, mirar llavors en quin punt estic i ja decidiré  el que faig amb la temporada de tardor.

Així que espero que tingueu un bon estiu tots ja sigui escalant, o si no, diversificant una mica la ment, que tampoc s'està tant malament descansant a vegades. Gas!


2 comentaris:

Lighty ha dit...

Bones! El meu nom és Jaume Piguillem, periodista de la web Outdooractual.com i t'escric aquí un comentari perquè no trobo cap altra manera de contactar amb tu per internet. Em podries passar si us plau el teu mail de contacte pero comentar-te un parell de coses?

Gràcies.

Jaume

Lluís Saló ha dit...

Hola Jaume,

El meu mail és lluissalo@gmail.com

Estem en contacte doncs,

Lluís