Pages

dilluns, 21 de març del 2011

De braçada en braçada...

Aigua, aigua i més aigua. Aquesta és la estampa que últimament estic veient quan intento fer "cardio" , degut a que la tendinitis al genoll no em deixa córrer, almenys de moment. Així que he passat de fer un exercici intens i notar que realment treballava la capacitat pulmonar a... bueno d'això en parlarem tot seguit, no us preocupeu.

Quan te la mires des de fora, la piscina sembla curta i fàcil de creuar, però un cop hi ets dins... ahhh llavors ja és un altre tema. JODER amb la piscineta de 25m. Fa un parell de setmanes, quan vaig començar a nedar, era capaç d'encadenar  ( sí, fins i tot aquí intento encadenar,  és lo que hay ) 4 piscines i llavors havia de parar. Al cap de  20 minuts amb aquesta dinàmica, els tríceps i deltoides ja deien prou i, per acabar-ho d'adobar, unes curioses rampes als peus i bessons solien aparèixer per recordar-me que el medi aquós no ens provava gaire. ( No havia sentit mai això de les rampes en els nedadors, però no és gaire agradable haver de parar a mitja piscina a fer el galifardeu intentant estirar mentre intentes no afogar-te miserablement en una espècie de banyera gegant).
  
Fent Papallona. Aquí no sembla pas que se'm doni malament no?
Avui, en canvi, he aconseguit nedar a bon ritme ( primer havia escrit fluidament, però crec que la definició d'aquesta paraula no s'ajusta amb practicar un "crol" que suposo que es deu assemblar al den mr. Bean més que al den Thorpe, per exemple.) una mitja horeta sense parar ( al tanto eh, 30'!). No sé quantes piscines he fet perquè he perdut ràpid el compte, però per mi no ha estat malament. No obstant, el tema de si realment estic fent algun exercici cardiorespiratori ja no ho sé, en qualsevol cas no ho noto gaire.

Ara esperem que no se m'arrenqui la pell a tires i que els braços responguin al plafó dema.

PD: sembla que l'Adam Ondra ha fet un altre 8c+ a vista, ara a Oliana. No sé molt bé que dir, bàsicament flipo jajaja