Pages

diumenge, 9 de gener del 2011

Matinals pre-examens, fi del Nadal

What's up?!

Ja està. S'ha acabat el Nadal. La veritat és que l'acabament de les vacances mai m'ha agradat gaire, suposo que com a tothom. El fet de perdre la total disposició del temps per distribuir-te'l com vulguis, la mandra mental de tornar-t'hi a posar, anar i venir, tot és un procés mental que costa de tornar a posar en marxa, i anar demà a la "uni" fot un pal impressionant. La mini "depre" de cada diumenge a la tarda torna ara, amb més força després d'uns dies sense pensar-hi, però no podem pas aturar el temps...

Anem al que toca: Aquest dissabte i diumenge ha tocat fer matinals per tal d'aprofitar la tarda fent colzes, així que han sigut dues sortides ràpides i relativament properes.


El Cargolaire

El dissabte vam anar al Cargolaire, un sector "blokero" de Calders. No hi havia estat mai i no em va decepcionar, per arribar-hi es fa exactament el mateix que per anar a Calders: la diferència és que el petit pàrquing es troba més a prop que l'altre sector més conegut, custodiat per una gran alzina, a la primera curva després d'agafar el trencant cap a Monistrol de Calders des de la rotonda.

La meuca 7a

La meuca 7a
 Amb en Pol i en Carlos, as usual,  arribem allà i després de fer una miradeta al sector, que és un mur llarguíssim que va serpentejant, ens decidim quedar bastant al principi. Jo faig un 6c al flash del qual no estic segur del nom, llavors amb en Pol fem La Meuca 7a, també surt al flash. Posteriorment ell decideix provar Action Calders 8b, mentres jo monto Aznar Mort 7b, que faig al segon pegue, en Carlos se la deixa apunt, i en Pol fa un altre flash.


Carlos a Tormenta Cerebral 7b+

Ni Colonialisme 7c

Ni Colonialisme 7c
Avui hem fet una sortideta fugaç a Montgrony, cadascú amb el seu objectiu, en Pol encadena Ni Colonialisme 7c al segon pegue, via que jo també provo traient bé les sequències, falta encadenar, i faig Tormenta Cerebral 7b+, via que ja havia probat en altres ocasions, avui la he montat per escalfar i recordar els passos i ha sortit al primer pegue, això sí,  amb un festival de peus volats que ha deixat un mal regust, que hi farem... En Carlos, per la seva banda, prova aquesta última via deixant-la "al dente" per una pròxima ocasió.


That's all, my friends...  a partir d'ara s'intentarà fer alguna foto acceptable amb la compact que han portat els reis Barcelonins, moltes gràcies jeje.

Que vagibeeee


4 comentaris:

Lola ha dit...

No et deprimeixis pel retorn a la "uni" i a la quotidianitat, que no hi ha dia que no tingui al.licient: segueixen les compes i els entrenos, i els caps de setmana tornen a retrobar-te amb la roca! La vida diària al final, és la suma de mil coses que la fan estupenda! Aprofita cada instant! Ens encantarà veure les superfotos!
Un petó bou :)!

Lluis Salo ha dit...

jajajajaja, ja domines tot el vocabulari eh, sisi, aveure si ho superem rapid axo de no tenir vacances, ens veiem dimecress

ariadna ha dit...

nen que wapa la roca! un dia m'hi has de portar.
que vagin be els exàmens....estem tots igual! grrrrrrrrrrrrrr

Lluis Salo ha dit...

okayy kedem un dia, kin desastre axo de la universitat ehh, es lo ke hay...