Pages

diumenge, 4 de gener de 2015

La genialitat del bloc

Bé suposo que us sorprendreu al veure aquesta entrada i llegir més endavant que, a més, he anat a roca....haha sí, ja sé que últimament estic bastant parat en quant a entrades al blog però és el que hi ha amb dies de 24 hores i la feina per fer. Per cert, molt bon any a tots els que llegiu això! 

Lo bo d'escalar en bloc, (res nou d'altra banda, ja se n'ha parlat amb extensió a tot arreu per molt de temps) és que és ràpid i efectiu. Ràpid perquè no necessites més que una pedra i efectiu perquè la intensitat és suficient per deixar-te satisfet en poca estona (Personalment, la pell em dura actualment entre 3h (Can Boquet) i 1-2h a Targa).

Dit això, a finals de Desembre baixem al Maresme amb en Pol, la Kati i en Carlos a blocar una estona a Can Boquet - Sector nou... Allà cadascú té els seus objectius, en Pol tatxa el Lolomaster sit (vuitè de candau de bíceps bastant exagerat) en gairebé el mateix temps que jo tardo en fer el bloc de peu Lolomaster, també faig allà el Selvita que té només un pas d'arqueig a l'entrada. Pensava que podria fer-me també amb el Croquetman on el pas que suposadament és difícil no em costa però després no paro de caure...així que avui no serà el dia, i per acabar de rebentar la pell encara li dono un parell de pegues al Biceps Power, però la veritat és que no em cantejo massa.

Lolomaster - Fotos: Pol Roca


Biceps Power - Fotos : Francis Guillen


I bé l'altre dia que he tocat roca ha estat a Targa per començar bé l'any. Allà fem amb en Carlos el Sing while you may (de peu) que surt en un parell de pegues però feia temps ja l'havia provat. També catem la versió dura entrant des dels invertits, però la veritat és que no acabo d'entendre com col·locar-me bé i al cap de poc desistim. Després ens movem a Dolmens, allà l'objectiu era fer el dinàmic Orgasm-machine que havia provat almenys un altre dia, però per aquelles èpoques ho feia només amb un peu... La veritat és que aquest cop va sortir força ràpid. 


Targassonne 01 01 2015 from Lluís Saló on Vimeo.

A continuació l'objectiu era provar el Psoas direct, però el bloc estava nevat i gotejant per tot arreu així que vam moure'ns cap a darrrere la Baleine per provar els blocs del Chaos. Per la meva part ja m'era bastant igual ja que ja no tenia pell. Allà tatxo el Philosophie du Chaos que faig gairebé tot a campus i em sembla duríssim però potser també estava cansat. I bé en Carlos té força bé el gran bloc del sector (Theorie du Chaos) i aprofito també per donar-li algun pegue, la veritat és que per ser un bloc de talons encara em vaig moure bastant.

Carlos a la Theorie du Chaos en un bon pegue

Theorie du Chaos
I bé, ara a veure quan es pot tornar a sortir i explico alguna cosa. Una salutació per a tots!!!