Pages

dissabte, 3 de març del 2012

Ja hem arrancat! Copa Catalana Dificultat Sala Golem

Com passa el temps! sembla que fos ahir mateix que acabàvem la temporada 2011 i ja hem iniciat la següent...
avui tocava estrenar-nos a la nova sala d'escalada d'Arenys de Munt, la Sala Golem, on s'ha fet una molt bona feina aconseguint aprofitar molt bé l'espai i creant així una magnífica estructura per l'escalada. Així doncs, la ocasió era molt bona per acabar de donar a conèixer la instal·lació reunint als escaladors catalans amb ganes de competir!

Jo a la segona via. (c) Manolo Murillo

Amb els nous horaris el matí ens el podem prendre amb calma, i arribem allà al migdia amb en Pol tranquil·lament, on trobem i retrobem a tots els motivats/des que any rere any estan allà per donar-ho tot. Així doncs, a formalitzar inscripcions i a escalfar... les vies aquest cop són creació d'en Fèlix, la Helena i en Gerard Rull, i tenen molt bona pinta. Per nosaltres tenim un 7c i un 8a a la classificatòria a fer al flash, així que ja anem servits, alguns més que d'altres jeje

La Marieta a la final
En Gerard ha fet el flash de les dues vies de classificació d'absoluta masculina, primer al 7c, una via de canto a baix, amb una secció una mica a bloc i a aguantar al diedre a la part superior de l'estructura. Aquí no he tingut masses problemes tot i escalar excessivament tens i la he encadenat sense arribar al límit. A la segona via, molt més tensa i dura, he caigut aproximadament a la meitat però sense acabar-ho de donar tot, he vist un peu molt amunt i he pensat que la mà se m'escaparia... al final he perdut la confiança i cap avall. Després de caure i al arribar a baix m'he adonat que no estava ni inflat, així que he acabat una mica emprenyat, però el que està clar és que si hagués anat més bé de forces no hagués dubtat...

Pol Roca a punt d'afrontar el bloc dur de la  final masculina
Al final quedo merescudament fora de la final, tot i que per molt poc i just sota el tall, 7èna posició. A la final, en una via molt intensa, s'ha emportat la primera posició en Pol Palau, seguit per l'altre Pol (Roca) i l'Àlex Granados. I en categoria absoluta femenina, com no podia ser d'altra manera, La Marieta s'emporta la primera posició, felicitats!

Pòdium absoluta masculina
I bé, a mi em toca entrenar i analitzar els errors, però bueno mica en mica s'omple la pica que diuen, així que no hi ha pressa i amb ganes i constància les coses van arribant.

Pròxima parada 31 de Març a Igualada.


7 comentaris:

Núria Serra ha dit...

Molt bé bou!!! És un bon inici! Pocs com tú he vist entrenant amb les teves ganes!!! A topeee!!! ;)
Quina boua està feta la Marieta!!! Felicitats als dos!!!

Marieta ha dit...

ens queda molt camí per recórrer (per sort) o sigui que tenim un munt d'experiències per aprendre més i més, de nosaltres i dels altres, i això és genial!!! Ens veiem per aquí o per allà ;)

Lluis Salo ha dit...

Núria: A tope sempre jeje ens veiem dimarts!

Marieta: Ja veus, non stop, cuida't!!!

llembresku ha dit...

Ei Lluís, moltes felicitats, esteu fets uns màquines, amb la motivació que porteu, de segur que tard o d'hora en recullireu els resultats!!!!!D'un del asseguradors.
Salut!!!!!!!!!!

Lluis Salo ha dit...

Llembresku: Gràcies a vosaltres també, per estar allà!!! ens veiem, salut!

susi ha dit...

Ostres Lluís!!!!
Tens tota la raó: !Com passa el temps! ...Qui t'ha vist i qui et veu, hehehe... estàs fet tot un BOW!
Felicitats :)
Susi

Lluis Salo ha dit...

Si que passa ràpid si... i ja veuràs, en Iol i l'Òscar d'aquí poc campions del món...jejejeje

ens veiem, records a la família ;)