Pages

dilluns, 11 d’abril del 2011

Campionat de Catalunya d'Escalada en Bloc 2011. L'Hospitalet

Dissabte 9 D'Abril. Migdia calorós, amb temperatures més pròpies d'estiu saharià que de primavera mediterrània, nou sistema americà per la cita i tot apunt per iniciar la primera compe de bloc de l'any, que, a més, serà el campionat de Catalunya.

La instal·lació aquest cop està muntada a la plaça de l'Ajuntament, al centre de la ciutat formant un recinte bastant agradable, i tot preparat per començar. Aprofitant la importància de la cita molts competidors s'han animat a venir i l'espectacle està garantitzat...

Després d'estar a la zona d'aïllament ( va costar però la vam trobar...) fins les 4 aproximadament, toca el nostre torn, més de 20 participants en alguna categoria i amb una participació total com ja he dit abans molt elevada. Els blocs, tècnics i físics, molt estètics donen molt de joc ( Marco Jubes, Fèlix Obradó, etc. són els artistes). "To be honest" he de dir que em vaig endur una decepció al veure que no em movia en 3 dels 4 blocs... no podia esperar fer gran cosa però no vaig aconseguir ni cansar-me, a les classificatòries penso que masses pocs blocs per massa gent amb el nou sistema, que tot i així veig més interessant que l'anterior "a vista i en solitari" jeje

En un dels blocs
De l'equip dels bous tant Armando Raya (encadenant 3 dels 4 blocs de la classificatòria) com Núria Serra passen a les finals respectives,  dels motivats de Vic també Tomeu Llompart "sa bèstia de ses illes" o Gil Redorta fan el mateix, Pol Roca es queda apunt en la seva primera participació a absoluta.

I més entrada la tarda es disputen les rondes finals, amb gran expectació i nombrós públic. Gil Redorta aconsegueix la segona posició sub-18 per darrere de Marc Jiménez, en Absoluta Carlos Catari fa una exhibició a la final, segon Edu Clotet  i tercer Àlex Granados. Tomeu 4t  i Armando 6è. En Absoluta femenina Helena Aleman primera, segona Marieta Cartró i 3a Shirleys Noriega. (Sara Aicart segona posició però no puntuava per ser de la federació aragonesa).

Equip dels BOUSSSS



Ara tocarà seguir preparant la temporada després de curar bé el genoll... A entrenar a muerte!


4 comentaris:

Marieta ha dit...

ei! Molts ànims, les compes de bloc -sobre tot les primeres- són infernals. Al menys que serveixi de motivació per entrenar més dur i així segur que ens anirà millor a la propera!

Ens veiem :)

Lluis Salo ha dit...

Ei Marieta, merci pels anims jeje, la veritat es que fa falta entrenar mooooooolt mes jaja, estamos en ello.

i per cert, felicitats a tu per la part que et toca eh ;) jejeje.

vinga records, ens veiem, sempre motivats!!!

PD: crista aprovada...

Lola ha dit...

Ei BOU!!!!!! aquesta no és la crònica a la que ens tens acostumats a tots els teus fans!! Mica a mica es fa el camí, ja veuras q aniras avançant a base d'entrenar i de conèixer noves instal.lacions, i sobre tot no perdis de vista lo que aquest esport té d'esbarjo, diversió, coneixences noves i experiència, ah! I també la compe....!

Ah! I ves pensant beicon amb formatge o pizza creativa!

Un petó pel millor Bou!

PD. Bé per crista!

Lluis Salo ha dit...

beicon amb formatge...