Pages

dilluns, 31 d’octubre del 2011

Finde entre arquejos i pinces

Aquest cap de setmana de pont hem aprofitat per escalar una miqueta ( per variar :-) ) i de pas el diumenge conèixer un lloc nou, Terradets, concretament i com no podia ser d'altra manera, la paret de les Bruixes. Però anem per ordre...

Empanat davant el Sikari
Dissabte matinal a Calders, el lloc aprop de casa que em motiva més actualment, allà tatxo el Sikari 7c/+, una via marca de la casa, amb entrada resistent i de bloqueig per arribar a un repòs a la 6ena xapa abans d'afrontar el bloc final de 5 passos sobre ombros i regletes per acabar a uns plans sobats, aïllat surt molt fàcil però és una seqüència bastant psicòlogica si encadenant no vas sobrat de forces. 

I diumenge amb en Marc, en Pol i en Carlos ens n'anem a Terradets, per visitar la paret més famosa d'esportiva de la zona, paret de les Bruixes, una onada de roca compacta farcida de degotalls ( xorreres) i amb forats i plans per completar el repertori, configurant un sector impressionant.
Ja ens acostem, parets espectaculars pels tapieros

Vista del sector durant l'aproximació
Les vies  molt bones i de molta pila, més de la que estic acostumat a fer, així que va ser un dia per fer metres, provar vies, i adaptar-se a aquest tipus d'escalada on la posició del cos i peus ajuda més que no la força bruta. Passem tot el dia entre via i via, la temperatura és bona, amb estones de sol i altres més núvol, i òbviament en Pol encadena. Aquest cop l'Anarquista 8a+, al segon pegue i fent doblete amb la Marieta.

I entre pegue i pegue se'ns fa fosc, tornem satisfets d'haver disfrutat d'un molt bon lloc, i apunt per seguir entrenant el màxim que ens deixin... fins aviat!

PD: Per qui no l'hagi vist encara us adjunto aquest vídeo on, entre d'altres, escalen a Terradets:


Sport Climbing in Catalunya, Spain (Tres Ponts, Terradets, Margalef) from Rock & Ice on Vimeo.

2 comentaris:

Marieta ha dit...

sou uns putus bloqueros! jejeje

Lluis Salo ha dit...

doncs sí, i a veure si ho canviem d'una vegada, tot i que no serà fàcil no...jejejejeje