Pages

dimecres, 16 de febrer del 2011

Icertic 2011, 100% fanatisme i motivació

Bé,  ara que ja disposo del material i he pogut organitzar una miqueta el meu cap i la informació, intentaré explicar-vos una mica el que va donar de sí  aquest event, que va ser un èxit a tots els nivells.

Agafant el relleu de l'anterior post, el dissabte al matí ens llevem a una hora decent ( decent  eh!, no a trenc d'alba, que hem d'agafar forces jeje) i després d'un bon esmorzar a l'hostal, tirem cap a la zona on s'han equipat les vies de dry tooling i les cascades perquè tothom les pugui provar.

zona ICERTIC
foto: Jaume Oliveras
Aparquem sota la presa de Cavallers i amb una caminadeta ens situem on hi ha montat el CB avançat, es troba en una petita esplanada entre la muntanya formant una mena de circ, un espai magnífic, amb vistes espectaculars. I el millor: a una bande les vies de dry i a l'altra les de gel. Després de frenar les ganes de córrer cap a la primera cascada, robar un parell de piolets i posarme a picar el gel, atenem a les explicacions dels organitzadors, etc que ens seran de gran ajuda per poder gaudir de manera segura de les activitats. Així que després de donar les gràcies a en Xavi Metal i en Conrad López pel treball realitzat i els clínics de seguretat, ens posem en matèria.

Zona Iniciació drytooling
Foto: Jaume Oliveras
La veritat és que les dues activitats són molt interessants i adrenalíniques, recomanables al 100%. El Dry-tooling potser estressa una miqueta al principi doncs escales en roca però utlilitzant els piolets i amb uns ploms als peus ( = bota més grampó, jaja), però un cop t'hi acostumes mola la sensació de saber que el ferro aguanta, amb l'avantatge que amb la mà pilles "canto" tot el rato ( el mànec del piolet), no passes fred a les mans ( guants) i a sobre pots espolsar d'una nyapeta o d'un monodit jajaja. I el gel, senzillament espectacular la sensació d'anar progressant amb seguretat per un medi que a priori sembla tan fràgil... tot això amb un material de primera classe que els organitzadors posen a disposició de tots els assistents.

Citro en un M8
A les víes de dry m'asseguren un parell de coneguts de la plana, l'Òscar i en Benji, merci als dos també!.  Durant el matí podem disfrutar també de dos cracks del dry, el Citro ( Carlos Logroño) i Jonatan Larrañaga, que proven les vies en les quals es farà la competició l'endemà ( jo competir? no, segur que no...)

Després d'un bon refrigeri oferit per Vèrtic i Red-Bull, bàsicament, ja són quarts de quatre i decidim anar a blocar un altre cop a Cavallers. La veritat és que estic una "miqueta" petat, com la resta de l'equip, però el lloc és una passada i no sabem quan tornarem... així que cap al bosc. La tònica la mateixa que el dia anterior, realitzar bastants blocs, encadeno entre d'altres Travel, molt bo amb un dinàmic final, deixo matitzat un 7C però em falta l'últim pas de la sortida, i per últim provem una fisura molt tècnica de placa que tampoc puc encadenar, doncs la pell no acompanya gaire i la humitat va pujant, les regles s'escapen literalment de les mans...

Seqüència de Direkte 7A+ ( realitzat divendres)
fotos: Jaume Oliveras


Travel 7A
Foto:Jaume Oliveras

Nuria a la placa
foto: Jaume Oliveras
Jo provant el bloc
foto: Jaume Oliveras

Yoli blocant
foto: Jaume Oliveras


I a la nit, assistim al sopar i festa de l'event a boí, en una carpa molt gran coberta. Després d'atipar-nos fins a no poder més es fa un sorteig de material on hi ha premis per a tothom, una bona iniciativa per part de Vèrtic, que es van currar uns premis espectaculars! i posteriorment continuem la festa a un bar del poble...

I després de dormir, alguns més que d'altres, el diumenge arriba i amb ell, la despedida de la trobada, però abans, hi ha competició!!! No sé molt bé com va anar però de cop em vaig trobar amb un parell de piolets i els ferros als peus i un M7, M8 i M8+  que havia de solucionar... En companyia de l'Edu, en Gerard i en Marco... La veritat és que em va agradar i això és el que compta, però això de col·locar bé els piolets perquè no s'escapin aquí ja no era tant fàcil jaja... Al final Edu Marín aconsegueix la primera posició, seguit d'en Gerard Rull i en Marco Jubes respectivament. I en noies, l'Anna es proclama campiona seguida per la Yoli i en tercera posició la Núria Serra i la Cristina.

Som-hi
foto: Jaume Oliveras
 
Gerard Rull encadenant la primera via

Jo a la mateixa via
fotos: Jaume Oliveras


Edu Marin

pòdium femení


pòdium masculí
 I després de l'entrega de premis i les despedides, tirem cap al litoral català que s'acaba el finde... Des d'aquí vull agrair a Vèrtic la organització de l'Icertic, penso que ha complert totes les expectatives i espero que es segueixi celebrant molts anys...

I aquesta setmana pila i més pila al plafó i el finde esperem que vingui un bon anticicló i en principi a fer metres a-vista...