Pages

dimecres, 5 de gener del 2011

Calders express

Després de haver estat per diferents llocs escalant aquest nadal, tenia clar que el proper dia que anés a escalar havia de ser a Calders. El lloc no és el millor pel que fa a ambient pur i de muntanya, potser, però les vies son extrafanàtiques i això és el que compta, i avui hem decidit fer una matinal ràpida a veure si podíem motivar-nos una miqueta.


Carlos a De la terra



Efectuant el pas clau

Així, sortim de Gurb en Carlos i jo i arribem a Calders sobre les 10, allà ens trobem amb en Pol,  posteriorment també arriben en Carles i en Gil. Ens posem a escalfar amb De la terra 7b, projecte per avui d'en Carlos. Ràpidament s'ha vist que avui tenia el dia, en un primer pegue escalfant i muntant la via ha caigut a la trave de plans per un fallo de colocació, i al segon del dia s'ha endut la via i el seu primer 7b.


Pol a Guillotina, Rodamón muntada
Motivats, ens hem mogut cap al sector de l'esquerra. Jo tenia en ment el Rodamón 7c, que curiosament ha sortit al primer pegue del dia i posant les cintes, per acabar d'escalfar i tot. Així que amb en Pol ens hem posat a probar La Guillotina 7c/c+. Ell, com últimament va essent costum i per no trencar la rutina, se la treu al segon pegue aguantant a muerte i jo la deixo bastant matitzada per un altre dia, falta acabar d'assegurar el pas del romo. En Carlos, per la seva banda, anava voltant per allà motivat i ha aprofitat per emportar-se una de les altres vies del sector que li treien la son, així encadenava Inadaptats 7b/b+. 


Vista del  Rodamón

Per útlim, els germans Redorta han estat a Aromes de calders 7c+, i l'Ik, que havia vingut amb ells, a muerte a Ratafia 8b.

Doncs res més per avui, espero que passeu uns bons reis i a seguir escalant. A muerteee!