Pages

diumenge, 19 d’abril del 2015

Open Bloc 2015...la prèvia!

Hola a tots!!!

Un any més arriba l'open més fanàtic, sembla mentida que ja sigui la onzena edició... la primera que vaig poder viure va ser l'any 2011, i la veritat és que quan disfrutes el temps vola i no n'ets conscient. Com no podia ser d'altra manera, un any més el senyor Jaume Oliveras ha posat tota la seva il·lusió i compromís perquè torni a ser un èxit... i evidentment els que hem estat al seu voltant ens hem contagiat i hem intentat aportar el nostre granet de sorra.

zaaaac
En un any on no estic escalant ni entrenant com de costum per varis factors, podria haver-me desmotivat o no tenir tantes ganes d'open...res més lluny de la realitat!!! Espero aprofitar-lo com el que més i si és al costat d'altra gent que disfruta i fa disfrutar millor que millor!!

Si veieu aquest cartell és que aneu a provar un bon pepiiii
Personalment he pogut tornar a equipar un bloc i la veritat és que espero que pogueu jugar amb ell...el trobareu al desplom del roco interior i a veure si té un bon grapat d'ascencions!!! L'he pensat per compensar tants volums que hi hauran, si algú vol descansar de fer mantels i contorsionisme ja sap on ha d'anar...:p


10è OPENBLOC ELS BOUS DE LA SALLE from elsbousdelasalle on Vimeo.

Així que des d'aquí res més, recordeu que dimarts comença la festa...ja sabeu on trobar-nos! LET'S ROCK IT!!!