Pages

diumenge, 24 de febrer del 2013

Resum de l'últim mes

Ara feia dies que no escrivia res, la veritat és que no he anat sobrat ni de temps ni de coses per explicar. L'any va començar amb exàmens així que poc vaig sortir a roca al gener, el més destacable un dia al Cargolaire (Calders) on vaig encadenar Okupa, teòric 8a tot i que potser és millor deixar-lo de 7c+, ja s'anirà assentant en el grau que li toqui amb el temps.

A mitjans de gener vaig assistir al Sanhibloc sèrie 3, l'open més bloquero de la comarca d'Osona on sempre hi ha molt bon ambient, allà tot i arribar tard no vaig tenir problemes per entrar a la final però estava costipat i cansat i la veritat és que no vaig estar a tope, tot i així finals bastant igualades, la victòria va ser una vegada més pel bou amb l'avantbraç més fort de...el món? mr. Marc Muñoz

bon ambient al sanhibloc i un peluix infiltrat
També al Gener hem començat a rebre el material que ens proporcionen les marques col·laboradores amb l'equip per aquest 2013, la veritat és que de moment molt content amb tot, un luxe, a mesura que ho vagi utilitzant ja faré reviews del més destacable.

Després de dos matins més al Cargolaire, on em vaig dedicar en un a la Acció Calders, dos pegues que em van servir per deixar-la bé i amb bones sensacions, i el següent a la AK-47 8a/+?, aquest la setmana passada i la veritat és que no sé que pensar, doncs el tacte era molt dolent i el pas clau del pla romo al bidit només em va sortir un cop i em van marxar els peus d'una manera, que si hagués vingut encadenant des de baix, encara m'estarien buscant al camp de darrere del sector, s'han de control·lar més aquestes portes.

La Marieta a la final...després vindria la superfinal

Visualitzant la final
Finalment ahir arrancàvem el circuit de competicions de copa catalana per aquest 2012, primera prova a la Panxa del Bou. Arribava bé de forma, la veritat és que la última setmana entrenant les sensacions havien estat bones i sense problemes de cap tipus, així que podia passar de tot. La primera via de la classificatòria era una placa de 5 xapes, equilibri en presa incòmoda i no permetia gaires errors, la veritat és que vaig pujar molt bé fins a l'últim pas, on després de dubtar vaig anar a mitges a la presa del Top i només vaig tocar-la. La segona via m'havia d'anar millor, desplom i física, tot i així la primera part era bastant tècnica i vaig pujar una mica tens, com que sabia que només eren 5 minuts per via no vaig parar a reposar i al fer el canvi del sostre a la placa desplomada, en un volum, no anava bé i no vaig tenir confiança per xapar la següent i tirar, així que després d'intentar desgrimpar i petar-me més es va acabar el meu intent.

David Belmonte (fotos de la final)

David Camprubí

Àlex Granados

Pol Roca


No vaig passar a la final i ben merescut que ho tenia, guanyava en Pol Roca encadenant la via proposada, 2n l'Àlex que també ho va fer però no havia fet Top a la segona classificatòria, i tercer en José E. Agustí. Pel que fa a les noies, primera la Francis, una noia de l'escola dels Arepa (pel que sembla tots són uns màquines escalant!!! ) a la que no li va faltar molt per encadenar la final d'absoluta masculina i es va endur una merescuda ovació. Segona la Marieta que sempre ronda pels podis, i tercera la Marina Valencia.

Respecte l'any passat portava els nervis molt millor a l'hora de competir, per ser dificultat vaig pujar bastant tranquil i relativament motivat,  tot i així  el que falta millorar és  l'aspecte de lluitar al 100% en les compes, crec que tinc físic  per donar bastant més però de moment no sóc capaç d'exprimir-me suficient. 

Arribat el moment, el que toca introduïr a partir d'ara són vies de resistència llarga i continuïtat quan surti a fer esportiva, de les que li toca al cap esforçar-se i aguantar, el bloc és físic però la corda és cap, d'això cada cop n'estic més convençut, i més després de caure 2 cops sense anar inflat al pas dur de la Delicatessen 7c+  a Calders avui al matí, tot i que aquesta escola del Bages va una mica a part. A veure si el proper dia sóc capaç de posar-me a la Uruk...30 metracos inacabables...