Pages

diumenge, 29 d’abril del 2012

Campionat de Catalunya d'escalada en bloc 2012: La Salle BCN

Per posar punt i final a una de les setmanes més fanàtiques de l'any i dins el marc del 8è Open Bloc dels Bous de la Salle, aquest cap de setmana es va disputar el campionat de catalunya de bloc ( i universitari) a les instal·lacions de la Salle a la ciutat comtal.

Aquesta competició tenia varis al·licients, com per exemple la nova estructura de la feec, que ja havíem pogut veure durant el dimecres i dijous a l'Open, o el fet de ser campionat i, a més, universitari. Així que ja tenia decidit que per poc que pogués hi aniria, i encara que tot just feia un parell de setmanes que havia tornat a arrencar i havent escalat poquíssim, tenia ganes d'anar-hi i veure què passava.

L'Àlex Hernandez a la final sub-18

Carlos  Catari  - final
Així que lo de sempre, ens llevem tranquil·lament i després d'uns quants exercicis de compensació i una sessió suau d'estiraments cap a Barcelona. Igual que l'any passat, el dia no era el millor, però al migdia aguantava i les ganes dels equipadors, organitzadors i competidors eren moltes, així que ningú va dubtar alhora de tirar endavant la competició. Formalitzem inscripcions i cap a escalfar després de menjar una mica gentilesa de l'organització, aquest cop es faran dos grups a absoluta doncs som molts competidors, això rutlla! 

Van sortint les categories femenines, sub-18 i veterans i llavors ens toca, just abans ja ens avisen que el temps no promet gaire i que es pot posar a ploure en qualsevol moment, però aquí ningú s'acobarda, sortim a per totes! A la classificatòria 5 blocs per a la ocasió, equipats per cracks com en Fèlix, l'Helena o en Marco entre d'altres. Arrenco ràpid i amb ganes i després de 2 pegues infructuosos a un bloc em canvio i en faig un altre al primer intent, sorprenent-me de quedar-me del lance doncs pensava que anava a la colxoneta de cap. Just baixar d'aquest ja vaig inflat i veig a venir que no podré lluitar massa, però bé, no problem. Em moc a un de regles amb un pas marcat d'un bloqueig a un bidit, aquí com que no tinc força per bloquejar de canto petit he d'anar completament dinàmic i fallo suficients cops com per quedar-me a zero. Per mi s'ha acabat la competició, però no passa res, l'hombro me l'he notat millor així que a mirar endavant i a entrenar, que per passar a finals s'havien de fer tots al flash o com a molt un amb dos intents!!!  en Pol Roca per exemple va acabar gairebé com jo tot i haver entrat 25minuts més tard, vaia capacitat per flotar que tenen alguns, madre mia! A finals, a part d'en Pol,  l'Alex Paz, en Carlos Catari, l'Àlex , en Gerard Rull i l'Edu. Espectacle assegurat.

Al primer bloc que vaig provar (c) Núria Serra
Al bloc que vaig encadenar (c) Els Bous de la Salle

Fent TOP (c) Núria Serra
Després d'acabar les classificatòries encara tinc temps de passar pel gimnàs de les instal·lacions i acabar el treball del dia, estirar i pillar lloc per veure les finals. Per part dels Bous tant la Marieta com la Núria estan a la final, molt bé!!! i no només això, sinó que la primera aconseguirà la primera posició i el Campionat de Catalunya, i també l'Universitari. Felicitats! També són interessants les finals de sub-18, tant de nois com noies, on es pot veure com progressa el nivell de la cantera catalana.

I bé, per acabar la final d'absoluta masculina... però semblava que a la meteo no li venia de gust que es pogués fer, així que tant bon punt va començar es va posar a ploure, i cada cop una mica més, i una mica més, i més... fins que als 20' es va haver de suspendre per pluja torrencial. Una llàstima perquè prometia ser un gran tancament de la jornada.

Al final l'Edu es proclama campió , seguit per en Carlos Catari i en Pol.

I per tancar la jornada, entrega de premis, on vaig tenir la sort de poder pujar al podi i tot, com a 3er de catalunya universitari, darrere en Marc Muñoz i en Marc Sanchez, que guanya per segon any, felicitats màquina! A la classificació absoluta no  sé quan vaig quedar exactament, però diria que al voltant del 14 o així. I encara vam tenir temps per disfrutar d'un sorteig de material on molta gent va tenir el seu premi.

Podi absoluta femenina (c) Els Bous de la Salle

Podi absoluta masculina (c) Els Bous de la Salle
 
Podi universitaris (c) Els Bous de la Salle


Des d'aquí només em queda donar les gràcies a tothom que ha col·laborat per fer possible aquesta competició i tota la setmana de l'Open, som molts els que gaudim de la feina que fan bones persones desinteressadament i amb moltes ganes. A tots ells, gràcies! I fer una menció al nostre gran bou, en Jaume, perquè s'ha superat un any més, cosa que no era fàcil després de deixar el pavelló tant alt l'any passat. Gas bou!!!

I jo torno als entrenaments aquesta setmana, continuïtat i físic, i a  recuperar la forma mica en mica. Aquí us deixo el report de la copa del món de bloc a log-dragomer (SLO) , la setmana passada. Van guanyar en Rustam Gelmanov i la Mina Markovic. A veure si veient el video s'enganxa algo, qui sap...

dimarts, 24 d’abril del 2012

Millors sensacions... tot apunt per la setmana dels Bous!!!

Demà comença l'Open Bloc 2012 by Els Bous de la Salle, aquest any amb tantes ganes com sempre esperem aquest event que no deixarà a ningú indiferent... I si no, veniu a comprovar-ho!


Per la meva banda òbviament m'agradaria estar "en forma" per poder afrontar especialment el Campionat de Catalunya de Bloc, que a més és l'Universitari també, però si no pot ser no pot ser, el que compta és que cada dia em vaig sentint millor i cada cop em trobo més bé en el pla vertical, tot i que només he escalat 3 dies, però bueno, poc a poc.

A nivell de físic general ja farà dues setmanes que he començat a treballar, al principi molt poc i fent una progressió sense risc, per anomenar-la d'una manera. Aquesta setmana acabarà de ser la prova de foc per veure si hem superat el tema i a partir de la que ve, pista i a fer callo al plafó, que ja aniria essent hora!!!

De moment res més, l'únic que us puc dir és que si veniu, disfrutareu d'un event amb al·licients per a tothom, i amb novetats que val la pena provar de primera mà, com la nova estructura de la feec, d'unes proporcions dignes de les millors competicions del moment, i amb el personal de sempre disposat a fer passar una bona estona a tots els visitants!!!

Nova estructura de la FEEC

Així que gasss BOUS




I una mica de copa del món per anar escalfant ;)

dissabte, 14 d’abril del 2012

Activació

A mitjans d'aquesta  setmana he començat a fer una mica de rehabil·litació per tal de poder començar a escalar el més aviat possible. La veritat és que després de 5 setmanes de parón total i juntament amb les sessions al fisio, amb la EPI, cyriax,etc em feia falta activar-me abans de tornar-hi doncs els tendons encara no estan bé del tot i fa falta protegir una mica muscularment.

Bàsicament el planning han estat exercicis amb gomes elàstiques a nivell d'espatlla, interescapulars,etc i físic general amb diversos exercicis dirigits, i sobretot estiraments. Ara s'ha de veure com evoluciono un cop s'ha fet aquesta primera fase, demà si tot va bé i suposant que algun lloc estigui mínimament sec aniré a tocar una mica de roca.



A veure què tal van els pròxims dies i la següent setmana, que serà clau per decidir si està superat el tema o no, ja us aniré explicant.


dilluns, 9 d’abril del 2012

A 2 setmanes de l'open

Ja falta poc pel gran esdeveniment anual organitzat pels Bous de la Salle, així que aprofito per recordar la info bàsica a tothom... i de pas deixar-vos amb els videos dels últims anys, perquè aneu recordant i motivant-vos pel que vindrà...


6è OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE from JAUME OLIVERAS on Vimeo.


7È OPEN BLOC BOUS DE LA SALLE from JAUME OLIVERAS on Vimeo.

I el promocional d'aquest any :-)


8e Open Bous La Salle 2012 from elsbousdelasalle on Vimeo.

vinga vinga bous!!!