Pages

divendres, 25 de març del 2011

Ja s'acosta l'Open Bloc 2011!

Gent!

L'open de bloc de la salle ja s'acosta, serà el 4 i 5 de Maig, hi haurà moltes novetats i al·licients per a tothom, així que comenceu a reservar les dates per venir...

I el dissabte dia 7, la Compe de la Copa Catalana de Bloc i Campionat universitari. Recordeu que les inscripcions s'han de fer anticipades a traves de la web. Ho teniu aquí

INFORMACIÓ COMPLETA DE L'EVENT


4 i 5 DE MAIG

2n. OPEN ESCOLAR


Després de l’èxit de l’any passat, arriba el 2n. Open Escolar amb el suport de l’Institut Barcelona Esports.

L’Open Escolar té com a objectiu principal que els més petits puguin descobrir ja de ben joves el nostre esport: l’escalada. Així doncs, gràcies a un circuit de tallers i activitats lúdico-educatives: escalada en bloc, escalada esportiva, slackline, acroesport... farem que els infants s’ho passin d’allò més bé en un “no parar” al voltant de l’escalada i tot el què l’implica; sempre ben acompanyats dels integrants de l’equip de competició dels Bous de la Salle.

Un total de més de 300 nens/es de les escoles de Barcelona gaudiran d’aquest Open que esperem que vagi creixent any rere any.


4 i 5 DE MAIG

7è OPEN BLOC DELS BOUS DE LA SALLE

Què et sembla si us proposem passar dos dies envoltats de més de 40 problemes de bloc per resoldre, equipats per una selecció dels millors escaladors i bons amics dels Bous de la Salle? Parlem de: Ramón Julián, Edu Marín, Ignasi Tarrazona, Marc Jimenez, Felix Obradó, Helena Alemán, José Agustí, Marieta Cartró, Roger Crespo, Berta Martin, Carlos Catari, Shirleys Noriega, Victor Esteller, Oriol Maraver, Jordi Salas “Pelon”, Oriol Cañelles, Albert “Kueka” Jover, Marco Jubes, Armando Raya, Miguel Navarro i Marc Recasens. En el nostre blog www.elsbousdelasalle.blogspot.com entendreu el perquè d’aquesta gran selecció...

Què et sembla si us proposem passar dos dies de festa sense parar de la mà dels cracks de Red Bull, barres amb menjar i beure per poder resistir i amb diferents stants de les primeres marques amb grans ofertes per l’ ocasió?

Què et sembla si a més a més el servei del Test Center de Black Diamond i Tenaya us deixa gratuïtament el material que necessiteu per participar i provar-ho?

Cal destacar la implicació de Gàrgola, Vèrtic, Black Diamond, Tenaya, Dark Arrow, Korda’s, Red Bull, Green Monkey, Edelrid, Vaude, North Face, Campo Base, Fixe, Faders, Didak’s, Gibbon, Inesca, Evolv, Metolius, Pro Rock, Charko, Five Ten, Salomon, Tsunami Climbing, Victor Endurance, Dual Grups, 8c+, T1, Luittoni, Parabolt the World, Desnivel, Top30, El Forat, La Panxa del Bou, Mc Plaf i Climbat que aporten els més de 6.000€ en premis que sortejarem entre tots els participants al llarg de les quatre competicions.

En aquesta edició, a part del nostre rocòdrom i l’estructura cedida per la FEEC, també disposarem de dues estructures més gentilesa de Gàrgola: un monolit i l’obra mestre de les estructures: el Rotobloc.

4 i 5 de Maig 2011

9'00 - 22'00

+ de 40 blocs

Us hi esperem!!


INSCRIPCIONS: 7è OPEN BLOC DELS BOUS DE LA SALLE

La inscripció a l’Open val 16 €, és vàlida pels dos dies de competició i en el preu s’inclou una samarreta, un adhesiu dels Bous de la Salle i l’oportunitat de gaudir del nostre centre esportiu després de competir. Pels participants federats val 12 € (caldrà portar la llicència i DNI).

Serà gratuït per a tots els estudiants de La Salle i socis de La Salle Sport & Fitness, Bous de La Salle, GELS i CELS (no inclou ni la samarreta ni l’adhesiu).

La inscripció es farà el mateix dia de la competició a la carpa d’Organització, situada al camp de bàsquet del Campus Internacional de La Salle.

4, 5 i 7 DE MAIG

OPEN BUSINESS

L’Open Business neix de la idea d’apropar les primeres marques del sector que col·laboren amb el seu públic. Un dia per conèixer els fabricants i que els fabricants coneguin els escaladors: Gàrgola, Dark Arrow, Vaude, Edelrid, Fixe, Faders, Metolius, Evolv, ProRock, Didak’s, Green Monkey, 5.10, Gibbon, Salomon, Charko, Tsunami Climbing, Volx, Parabolt the World, són alguns dels que ja ens han confirmat la seva assistència. Les empreses us volen apropar els seus productes i fer-vos bones ofertes perquè el dia us surti ben rodó.

7 DE MAIG

2a PROVA COPA CATALANA D’ESCALADA EN BLOC

CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC


Ja un clàssic, l’escalada en bloc torna amb força a les universitats. El Servei d’Esports de la Universitat Ramon Llull conjuntament amb el de La Salle (CELS), els Bous de la Salle i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzen aquesta competició per buscar els millors escaladors en bloc de les nostres universitats. L’únic requisit és ser estudiant universitari i tenir ganes de competir!

Tot això emmarcat dins la 2a prova de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc, una de les copes amb més nivell de l’estat. Els millors escaladors del territori ens faran gaudir dels moviments més durs i inimaginables, per aconseguir la victòria i apropar-se a ser el millor escalador en bloc de Catalunya.

Aquest anys amb grans novetats: inscripció OBLIGATORIA anticipada via web, noves categories (Sub-12, Sub-15, Sub-18, Absoluta i Veterans), nou sistema de competició escalant en grup i millors horaris per a tothom.

INSCRIPCIONS2a PROVA COPA CATALANA D’ESCALADA EN BLOC

CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI D’ESCALADA EN BLOC

La inscripció és UNICAMENT anticipada i limitada a 100 participants. El preu de la ’inscripció és de 25€. Inclou Samarreta, esmorzar i una bossa d’obsequis gentilesa de les empreses col·laboradores. L’últim dia per inscriure’s és el 5 de maig.

1.- SI VOLS COMPETIR NOMES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI:

Has de formalitzar la inscripció via web a través del següent enllaç:


Un cop a l’enllaç de la federació t’has d’inscriure al Campionat de Catalunya Universitari. Un cop inscrit cal formalitzar el pagament amb una transferència bancària i enviar un e-mail a l’adreça joliveras@salle.url.edu amb el resguard de l’ ingrés bancari i el nom del competidor.

Després caldrà anar al servei d’esports de la teva universitat i demanar que t’inscriguin a:


2.- SI VOLS COMPETIR A LES DUES COMPETICIONS (Estàs federat i ets universitari)

Igual que el tràmit anterior però enlloc d’inscriure’t al Campionat ho has de fer a la Copa Catalana d’Escalada en Bloc La Salle

3.- SI VOLS COMPETIR NOMES A LA COPA CATALANA (Imprescindible estar federat)

Un cop a l’enllaç de la federació t’has d’inscriure a Copa Catalana d’Escalada en Bloc La Salle. Un cop inscrit cal formalitzar el pagament amb una transferència bancària i enviar un e-mail a l’adreça joliveras@salle.url.edu amb el resguard de l’ ingrés bancari i el nom del competidor

UBICACIÓ I HORARIS

El dissabte 7 de maig de 8.00 a 8.30 h s’acabarà de formalitzar la inscripció de les categories: Sub-12, Sub-15 i Veteranes. La resta de categories: Sub-18, Absoluta, Veterans i Universitaris serà de 13’30 a 14’30h. Caldrà presentar la llicència federativa anual i l’autorització paterna si s’escau: SENSE AQUESTA DOCUMENTACIÓ NO ES PODRA PARTICIPAR! Per a qualsevol dubte trobareu tot el reglament i informació de la competició a la nostra pàgina web:


Per a més informació podeu contactar amb:


Jaume Oliveras

Responsable Àrea Escalada La Salle Sport & Fitness

93.290.24.78 (De Dl. a Dj. de 18.00 a 21.00 h)

joliveras@salle.url.edu

dilluns, 21 de març del 2011

De braçada en braçada...

Aigua, aigua i més aigua. Aquesta és la estampa que últimament estic veient quan intento fer "cardio" , degut a que la tendinitis al genoll no em deixa córrer, almenys de moment. Així que he passat de fer un exercici intens i notar que realment treballava la capacitat pulmonar a... bueno d'això en parlarem tot seguit, no us preocupeu.

Quan te la mires des de fora, la piscina sembla curta i fàcil de creuar, però un cop hi ets dins... ahhh llavors ja és un altre tema. JODER amb la piscineta de 25m. Fa un parell de setmanes, quan vaig començar a nedar, era capaç d'encadenar  ( sí, fins i tot aquí intento encadenar,  és lo que hay ) 4 piscines i llavors havia de parar. Al cap de  20 minuts amb aquesta dinàmica, els tríceps i deltoides ja deien prou i, per acabar-ho d'adobar, unes curioses rampes als peus i bessons solien aparèixer per recordar-me que el medi aquós no ens provava gaire. ( No havia sentit mai això de les rampes en els nedadors, però no és gaire agradable haver de parar a mitja piscina a fer el galifardeu intentant estirar mentre intentes no afogar-te miserablement en una espècie de banyera gegant).
  
Fent Papallona. Aquí no sembla pas que se'm doni malament no?
Avui, en canvi, he aconseguit nedar a bon ritme ( primer havia escrit fluidament, però crec que la definició d'aquesta paraula no s'ajusta amb practicar un "crol" que suposo que es deu assemblar al den mr. Bean més que al den Thorpe, per exemple.) una mitja horeta sense parar ( al tanto eh, 30'!). No sé quantes piscines he fet perquè he perdut ràpid el compte, però per mi no ha estat malament. No obstant, el tema de si realment estic fent algun exercici cardiorespiratori ja no ho sé, en qualsevol cas no ho noto gaire.

Ara esperem que no se m'arrenqui la pell a tires i que els braços responguin al plafó dema.

PD: sembla que l'Adam Ondra ha fet un altre 8c+ a vista, ara a Oliana. No sé molt bé que dir, bàsicament flipo jajaja

diumenge, 20 de març del 2011

Stress

Ei gent!

Doncs bé la veritat és que vaig molt enfeinat amb la uni i tal i no tinc gaire temps per escriure jeje, aquest finde he pogut fer un parell de matinals ràpides a Calders, m'han acompanyat en Carlos i avui diumenge, en Pol.

A Aromes de Calders, les fotos són de Jordi Roca
Jo he estat provant Aromes de Calders 7c+, el dissabte la vaig deixar amb una  caiguda i pensava que ja ho tenia, pero avui diumenge ràpidament he vist que no. Estava més cansat que ahir, però sobretot, és una via que exigeix anar mínimament bé a tots els passos. Si et petes una mica, al cap de poc estàs penjat de la corda. Posteriorment hem provat amb en Carlos Gravetat Zero 7c/c+, un altre clàssic, tampoc ha sortit però jo l'havia provada feia temps, quan no la podia fer, i avui diria que l'he vist força  possible... ja es veurà.

                                    

                                    
Mentrestant, en Pol ens ha demostrat el que ja deia Moffat i molts d'altres: Els bons escaladors marquen la diferència, a vegades, per la manera com afronten els reptes mentalment. Diuen que sí, i és que sí. S'emporta un altre 7c+ "pepino" (òbviament al 2n pegue) de Calders: Terra de Mordor. Jo més aviat penso que també hi ha tot un conjunt de factors bàsicament físics i biomètrics que en esportiva marquen més la diferència, però ja en parlaré un altre dia.

Res més per avui, a cuidar-se gent!

dimarts, 15 de març del 2011

Al Filo de lo Imposible a la Salle de Bcn

El dijous que ve tindrà lloc a la Salle de Bcn una visita dels protagonistas de Al Filo de lo Imposible. La conferència és gratuita, però es necessita invitació que podeu aconseguir al plafó dels bous o bé a les botigues Vèrtic...


A més, es farà la presentació oficial de l'Open Bloc de la Salle 2011, que es durà a terme el 4 i 5 de Maig.

Aquí teniu un petit tast de l'edició anterior:

Ja ho sabeu, no hi falteu!

diumenge, 13 de març del 2011

País de Roca

Fa temps hi havia algun tros penjat al youtube, ara veig que hi és completa. La peli és ja de fa uns quants anys, però és motivació i inspiració del primer a l'últim minut.

A disfrutar:

Finde "de Trankis"

Què passa gent!

Aquest cap de setmana bàsicament han estat un parell de dies de plafó, doncs el temps tampoc acompanyava gaire, ni a nivell meteorològic ni a nivell de disponibilitat...

El dissabte fem una temptativa a montgrony, concretament a la Vena, i  quan arribem la majoria de vies estaven seques i en bones condicions. Així ,ens posem a "escalfar" a Que la força t'acompanyi 7a , ja veig que avui serà difícil doncs sóc incapaç d'encadenar més de 2 xapes seguides, vaia fred que fa... Seguidament amb en Pol  provem els Visitants 8a, via curta i intensa, avui no serà pas el dia d'encadenar però...

La Vena

Que la força t'acompanyi
Al cap de poc  decidim recollir, i llavors és quan arriba la troupe fanàtica de Vic, Carles i Gil Redorta, Tomeu,  Tornila... Per ells les condicions sembla que són òptimes, vaia motivats!!! Juntament amb en Carlos que venia amb nosaltres i que decideix quedar-se... Com a encadenament destacat el d'en Tomeu a Els Visitants 8a al segon, força de ses illes en estat pur.

Jo per la meva banda al vespre faig una sessió de plafó i avui diumenge al matí el mateix, de moment el genoll va bé, que era l'important!

dissabte, 5 de març del 2011

Tendinitis al genoll = Físic de braços ....

Bones gent!

Doncs bé, el cas és que sembla ser que em vaig passar corrent, al final això ha desembocat en una tendinits rotuliana que de moment, em farà estar una semana sense poder escalar...

Tot i que és un fregao  haver de parar el ritme d'entrenos ara que s'acosta l'inici de  temporada de compes, intentarem treure el màxim de profit de la lesió ( o almenys el mínim de perjudici possible jeje). Així que tocaran sessions intenses de traccions, suspensions i campus... i també una mica de compensació nedant...

De moment a aguantar mentalment i curar la lesió, que és l'objectiu. Que no decaigui la motivació!

Bones escalades i salut a tothom!



Nalle campusing 1-5-9 from Boulderkeskus on Vimeo.